Yahoo Web Search

1. Oct 3, 2024 · Den sjællandskfødte Mathias Jørgensen startede med at trille bold i Hundested IK som purung knægt, inden han skiftede til FC Nordsjælland. Herfra gik turen videre til Odense Boldklub, hvor det første store gennembrud kom.

2. Sep 29, 2024 · Efter 62 minutter øgede Mathias Jørgensen til 2-0, da han igen stod fri i venstre side af feltet. I to omgange fik han passeret Jakob Busk i målet. Hattricket blev fuldendt efter 77 minutter, efter at indskiftede Nicklas Helenius uselvisk agerede assistmager foran de 6802 tilskuere.

3. Sep 29, 2024 · Seks ud af AaB's ti 3F Superliga-mål. Så mange scoringer har AaB-anfører Mathias Jørgensen stået for i indeværende sæson.

4. Sep 29, 2024 · AaB's captain Mathias Joergensen (TV) scored 3 goals, a hat trick, in the super league match between AaB and Soenderjyske at Aalborg Portland Park, Sunday 29 September 2024. (Photo: Henning Bagger/Ritzau Scanpix) Credit: Ritzau/Alamy Live News - 2Y7B96K from Alamy's library of millions of high resolution stock photos, illustrations and vectors.

5. Sep 29, 2024 · Mathias Jørgensen tegnede sig søndag for karrierens første superligahattrick. Det gik ud over medoprykkerne fra Sønderjyske , og med de tre point nærmer AaB sig så småt den vigtige top-seks.

6. Sep 29, 2024 · Mathias Jørgensen scorede hattrick med tre mål i anden halvleg i søndagens 3-0-sejr over Sønderjyske Fodbold på Aalborg Portland Park.

7. Sep 29, 2024 · Mathias Jørgensen var den helt store forskel på AaB og Sønderjyske. Nordjydernes anfører lavede et hattrick og sørgede for en 3-0-sejr til AaB.