Champions League11:30 am GMT-04:00
    Jul 9@Panevezys
    Champions League12:00 pm GMT-04:00
    Jul 16vsPanevezys
  2. Jun 8, 2024 · Lucas Lingman iski kauden kolmannen pilkulta. Jakson lopussa vieraat saivat vielä hieman otetta takaisin. Kasper Paanaselle avautui loistava paikka, mutta Halme liukui viime hetkellä pallon eteen .

3. Jun 7, 2024 · Get the form, statistics, line ups and live commentary for HJK vs SJK.

4. Jun 12, 2024 · Toisella jaksolla HJK paransi puolustamistaan, eikä Gnistan päässyt enää ensimmäisen jakson kaltaisille maalipaikoille. Ottelu ratkesi lopulta 82. minuutilla vahvan hyökkäyksen päätteeksi. Muutaman keskialueen syötön jälkeen Lucas Lingman vapautti Santeri Hostikan läpiajoon.

5. May 31, 2024 · Lucas Lingman has 1 special cards with ratings between 65 and 93. He was born on 25-01-1998 and he is now 26 years old. His real-life stats are currently 2 goals and 3 assists in 11 matches in domestic competition. He also received 2 yellow cards and 0 red cards.

• Mostly Explosive
    • Lucas Lingman
    • HJK Helsinki
    • Finland
  6. Lucas Lingman riisti pallon ja vapautti englantilaiskärjelle 1vs1-tilanteen, jonka ”Plangey” päätti tyylikkäiden harhautusten jälkeen taka-alakulmaan. Plangelle kauden kuudes maali ja Lingmanille kuudes maalisyöttö.

7. Jun 7, 2024 · Keskikenttäpelaaja Lucas Lingman viimeisteli varmasti pilkulta tasoituksen ja kauden kolmannen maalinsa. Avauspuoliajan paras maalipaikka pelitilanteesta syntyi SJK:n keskikentän dynamon Pyry Hannolan jalasta.

8. Jun 12, 2024 · In their last meeting in the Finnish top flight HJK defeated Gnistan thanks to Lucas Lingman’s goal. This match will be played on 12/06/2024 at 17:00 Prediction: 1-2